Blog

Samenwerking Onderwijs Communicatie Groep en Stichting Leergeld

De Onderwijs Communicatie Groep (OCGroep) en Stichting Leergeld  gaan een samenwerking aan om kansengelijkheid van kinderen te bevorderen. Het doel van deze samenwerking is om de impact van beide organisaties te vergroten en meer gezinnen met geldzorgen te bereiken.

Door de mediakanalen van de OCGroep beschikbaar te stellen, zal Stichting Leergeld beter in staat zijn om ouders en kinderen te bereiken die behoefte hebben aan voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. De OCGroep verstevigt hiermee hun strategische positie binnen de onderwijssector en benadrukt hiermee hun betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties in Nederland.

De samenwerking tussen de OCGroep en Leergeld richt zich op diverse aandachtspunten, waaronder de ontwikkeling van kinderen, kansengelijkheid en het informeren van ouders en kinderen over beschikbare mogelijkheden. Beide organisaties delen een gemeenschappelijk doel: het bevorderen van gelijke kansen voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond.

Meer blogs